Corporate design
Mountain High is Amerika's grootste onderaannemer in turnkey kassenbouwprojecten. De nieuwe huuisstijl bevestigd de nationale en internationale sterke reputatie.
Een driehoek voor Mountain High

Alchemie is een natuurfilosofie van veel verschillende culturen uit vroeger tijden. De driehoek stamt uit de alchemie en staat voor het element aarde. De aarde staat voor bestendigheid, goddelijke krachten, tegenpool van de hemel en vruchtbaarheid. Ook staat het symbool voor de onwrikbaarheid en bestendigheid van de aardbomen, vruchtbaarheid en een basis om op te bouwen.

Wereldwijd maakt de glastuinbouw grote veranderingen door. Bij veel van die veranderingen keert hetzelfde sleutelwoord terug: duurzaamheid. En de glastuinbouwsector die de toekomst heeft, kijkt daarom ook verder dan vandaag. Natuurlijke hulpbronnen raken op, terwijl de bevolkingsgroei verder toeneemt. We moeten investeren op het gebied van hernieuwbare energie, efficiënt watermanagement, betrouwbare voedselveiligheid en innovatieve productietechnieken. Bij die ontwikkelingen is een cruciale rol voor de kas weggelegd, waarbij het totale rendement vele malen hoger is. Met innovatieve kassenbouwprojecten slaan we de brug tussen de toepassing van noviteiten en het optimaliseren van onze producten. Zo lopen we voorop in de ontwikkeling van kassen die past bij de filosofie van morgen.

Covering the world with glass

Mountain High Greenhouse Construction

www.mountain-high.com