Graphic design
The Hague Fashion Hub. Een Haagse verzamelplek, broedplaats voor lokale fashion-ondernemers. Een unieke ontmoetings- en productieplek voor mode en creativiteit.
Gemeente Den Haag
The Hague Fashion Hub

Een Haagse verzamelplek, broedplaats als laboratorium voor lokale fashion-ondernemers. Een plek met allerlei eigentijdse werkvormen met creatieve solisten, kleinschalige organisaties en collectieven. Een unieke ontmoetings- en productieplek voor mode en creativiteit. Een plek waar kennis, kunde en creativiteit worden verbonden en nieuw jong talent tot bloei kan komen en uitgroeit tot ondernemerschap.

De kraamkamer van het nieuwe werken waar er geen ‘standaard’ modellen van dienstverband en arbeidsverhoudingen zijn maar waar ruimte is voor experiment, start-ups, incubators, crowdfunding en out-of-the-box-denkers. Er is hier in de stad veel kennis en talent en dat gaan we stimuleren door mode vakmensen van de toekomst een inspirerende voedingsbodem te bieden.

De hoofddoelstelling is het versterken van de modesector door het verbinden van onderwijs, cultuur en economie rondom mode. Via diverse projecten en activiteiten wordt gestreefd naar behoud en creatie van werkgelegenheid voor de langere termijn. Mode talent gaan we behouden en niet verliezen aan andere steden in binnen- en buitenland. Mode is harde werkgelegenheid en draagt bij aan een Den Haag als aantrekkelijke vestigingsplaats.

Bekijk hieronder de inhoud van de brochure
Comité van aanbeveling

The Hague Fashion Hub weet zich gesteund door een internationaal gerenommeerd comité van aanbeveling. Het comité staat achter het inhoudelijke concept.

Wilt u een blijvende indruk achter laten?

De samenwerking met gerenommeerde bedrijven zorgt voor een prachtig eindresultaat tegen een scherpe kostprijs. Bel mij gerust voor meer informatie.